14 april 2024

Het Astroblogs Magazine is binnen… klaar om verzonden te worden!

magazine

Gert, Jan en ik trots poserend met het Astroblogs Magazine

Vanmiddag zijn collega-astrobloggers Daniela de Paulis en Jan Brandt samen met mij naar de andere collega Enceladus – Gert van de Heuvel – zijn huis gereden om daar de Astroblogs Magazines op te halen, twee grote dozen vol met glimmende, glanzende en gloednieuwe glossies vol met Astroblogs van de afgelopen tien jaar. De enveloppen en postzegels zijn inmiddels ook in huis. Deze week gaan Jan en ik alles klaar maken voor verzending en dan op de bus doen. Mocht je ook

Share

Comments

 1. Martin Schoenmaker zegt

  Leuk om ook eens wat koppies te zien bij de bekende namen op dit blog! Ik ga onder de brievenbus kamperen, ben zo benieuwd!

  • Jan komt vanavond bij mij, dan gaan we ’t allemaal in de enveloppen doen en postzegels plakken. 😄

  • Martin Schoenmaker zegt

   Ik heb mijn kampement even moeten onderbreken voor werk… krijg nu van mijn thuisfront te horen dat er een dikke envelop op de deurmat is geploft. Plots geen zin meer om te werken… 😉

 2. Enceladus zegt

  Het was afgelopen zondag erg gezellig. Ik wil nog eens benadrukken dat Astroblogs Magazine een cadeau is voor onze Arie, die al 10 jaar lang belangeloos het Nederlandse internet vrijwel dagelijks voorziet van astro-nieuws. Maar het magazine is natuurlijk ook een manier om alle andere auteurs eens in het zonnetje te zetten.

  Op de laatste pagina van het magazine kondigde Arie het al aan: Astroblogs heeft voortaan een fraai nieuw logo.
  Ik zag het zojuist boven aan de pagina al verschijnen.

  Op naar de volgende 10 jaar. Keep up the good job!

  groet,
  Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*