19 juli 2024

29 januari lanceert de EDRS-A satelliet voor de ‘SpaceDataHighway’

European_Data_Relay_System_EDRS_node_full_image_2

Op 29 januari a.s. om 23.20 uur Nederlandse tijd wordt vanaf Cosmodrome Bajkonour in Kazachstan de eerste

Share

Comments

 1. Timon van Dordt zegt

  De werkelijke reden van de lancering van dit systeem is niet het snel kunnen versturen van data n.a.v. een ongeluk, maar om nog meer controle te kunnen uitoefenen. George Orwells ‘1984 is al langere tijd gaande en hetgeen er in dit boek is geschetst, is kinderspel in vergelijking met de werkelijkheid tussen nu en ca. 2025.

  De “smart auto”, de slimme meter en de interactieve smart TV vragen om dit systeem.

  • Enceladus zegt

   Ik zie het er van komen dat als je over een jaar of 20 een wandelingetje door het bos gaat maken en je je mobieltje thuis laat je een paar dagen later een bericht van de overheid krijgt waarin je wordt gewezen op de gevaren van het niet online zijn…

   groet,
   Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*