18 mei 2024

Na tien jaar een nieuw logo voor de Astroblogs

logo AB

Na tien jaar wil je wel eens wat anders. Vandaar dat ik in de aanloop naar het tienjarig jubileum van de Astroblogs in december na ging denken over een andere kop bovenaan de homepage. Dat was jarenlang een heel saaie kop, gewoon Astroblogs in witte letters op een donkergrijze achtergrond en een subtitel daaronder. Je raakt er aan gewend, ook aan zo’n saaie kop. Maar dat is ’t verleden, vanaf heden heeft de Astroblogs een nieuwe kop, een titel bovenaan de homepage met

Share

Comments

  1. Dat ziet er mooi strak uit! Saturnus erin verwerkt is heel leuk bedacht, echt een blikvanger.
    Goed gedaan, Eline!

  2. Dat ziet er goed en verfrissend uit en past mooi in de kleurstelling van de rest van de site!

    Al kan het hoofdlogo bovenaan de site nog wel ietsjes beter bewerkt worden, je ziet namelijk nog een dun zwart randje om de letters heen wat vooral aan de tekst onder het logo een beetje een wazig effect geeft. 🙂 Volgens mij is dat zwarte randje nog een overblijfsel van het logo waar de achtergrond zwart is.

  3. en vergeet de favicon niet 😉
    Vind het een mooi passend logo. Goed gedaan.

  4. Ik vind het een mooie logo – en knap van je dochter om dit zo te ontwerpen – simpel maar opvallend .- hopen weer 10 jaar te genieten van de artikelen van astroblogs succes ermee .

Speak Your Mind

*