7 december 2019

Luxemburg wil voortrekkersrol gaan vervullen in ruimtemijnbouw

space mining

De regering van Luxemburg heeft vorige week bekend gemaakt een voortrekkersrol te willen vervullen in het mijnen van planeto

Comments

  1. ASTEROID DAY

    WATCH THE PRESS CONFERENCE
    February 9 at 3PM CET / 2PM BST / 6AM PST / 9AM EST
    >>> http://asteroidday.org/

    Downloadable clips
    >>> https://vimeo.com/asteroidday/videos

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: