12 juli 2024

Chris Rock zou niet gered worden als ‘ie op Mars zat

rock

Vannacht waren de Oscaruitreikingen. Leonardo DiCaprio heeft eindelijk een Oscar gewonnen, voor z’n rol in The Revenant, en The Martian heeft niets gewonnen – helaas pindakaas. Degene die de meeste aandacht trok tijdens de

Share

Comments

 1. Robert Heijd zegt

  Laat ‘m maar met India bellen, die hadden hem toch ook gestuurd? Of was dat weer een ander verhaal..

 2. Enceladus zegt

  Wat ik me afvraag: weet Chris Rock überhaupt wel dat er eerder al eens een Mars-film is geweest waarbij de enige overlevende op Mars een zwarte astronaut was en dat die wel degelijk werd gered? Ik vermoed dat hij dat niet wist en dus is deze parodie in ieder geval op dat punt een misser.

  Huiskamervraag: welke film bedoel ik?

  groet,
  (Gert) Enceladus

 3. Mission tot mars?

Speak Your Mind

*