20 juni 2024

Is Planeet Negen soms verantwoordelijk voor de massa-extincties op aarde?

Een impressie van Planeet Negen

Een impressie van Planeet Negen

De hypothetische Planeet Negen – januari dit jaar geopperd door het duo

Share

Comments

 1. quote ” Whitmire, die veel samenwerkt met John Matese (University of Louisiana) gaat in zijn berekeningen uit van een planeet die VIJF KEER zwaarder is dan de ZON en 100 keer verder weg staat dan de aarde van de zon. ”
  —————————————————————-

  zou het heus ??

 2. Lisa van Wijk zegt

  Interessante gedachte. Vooralsnog behoorlijk speculatief.

 3. Johan B. zegt

  Eerst maar eens vinden die negen…

  • Yochem zegt

   Volgens de huidige definitie van een planeet, is “Planeet X’ geen planeet, hij heeft zijn baan niet schoon geveegd.

   Door zijn massa, kan ik mezelf voorstellen dat hij rotsblokken deze kant op kan sturen, zeker op zijn way back to the Sun.

   • Wat nu als er niks in zijn baan is, de planeet hoeft niet in het zelfde vlak als de andere planeten te liggen, zie maar Pluto. Alleen langs de gordel vliegen kan al met die omvang tot effect hebben dat er materiaal naar een andere baan wordt gestoten. Maar dat is natuurlijk hoogst speculatief van mijn zijde.

 4. Nou wat als de 9de planeet bewoond was met saiyans en dat er gewoon een heftige strijd was tussen de frost demons en de saiyans? Ik bedoel maar, het kan toch wel? Alles kan, Thee kan, Koffie kan en negende planeet kan zie mijn grafiekje

  • Olaf van Kooten zegt

   Jaja toen kwamen de super saiyans en die versloegen frieza. Als je niks te vertellen hebt, zeg dan ook niks a.u.b.

 5. Is planeet 9 wel de juiste telling? Aangezien Pluto toch geen planeet meer mocht zijn? Of heb ik ergens gemist dat Pluto weer wel een planeet was? Daarnaast vind ik wel, dat ze eerst die planeet mogen vinden voordat ze er gebeurtenissen aan mogen koppelen.

 6. Ad Roest zegt

  Sorry, ik kwam deze blog nu pas tegen. (Juni 2018)
  De Negende planeet is al duizenden jaren bekend en is inderdaad de oorzaak van het uitsterven van diverse soorten dieren waaronder bijna ook de mens. Na zo’n 10 jaar onderzoek heb ik alle informatie die wij kunnen vinden samengebracht in het boek: ALLES over Nibiru. Er bestaan opvallend veel afbeeldingen die naar de planeet verwijzen.
  Die planeet is gezien in 44 BC en werd door iemand Caesar’s Comet genoemd. Ook daar zijn afbeeldingen van, gemaakt op munten.
  Op elk plekje van de wereld vindt je legendes en symbolen.

Speak Your Mind

*