2 maart 2024

Zon heeft weer eens vlekken

De zon was erg rustig afgelopen maanden, maar nu hebben zich een paar grote zonnevlekken ontwikkeld. Voor wie een kijker heeft met een deugdelijk zonnefilter zijn ze goed te zien. De zon schijnt er lustig op los deze dagen, waarmee ik bedoel dat het mooi weer is, dus we kunnen de vlekken mooi volgen terwijl ze door de zonnerotatie naar de rand verplaatsen.

Share

Comments

  1. Avatar foto Enceladus zegt

    Niet gek voor een dame van middelbare leeftijd: jeugdpuistjes. 😉

    groet,
    Gert (Enceladus)

  2. Jan Brandt zegt

    Hé leuk Paul, bedankt voor het “oplettend haviksogen”. Daar zou ik zomaar eens een webcamsessie aan kunnen wagen…….mits de temperatuur dan wel weer een beetje onder de 30 graden is gezakt…want..eh… voorlopig kom ik nog even niet onder mijn steen vandaan!!!

Speak Your Mind

*