25 september 2018

Space… the final frontier

Abell S1063, the final frontier

Abell S1063. Credit: NASA, ESA, and J. Lotz (STScI)

Ja waar kennen we dat ook weer van? Space… the final frontier. Juist ja, Star Trek, de reis door de ruimte die al vijftig jaar geleden begon. De nieuwste film is in premi

Reacties

 1. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

  De kritieken zijn alvast niet veelbelovend betreffende de Star Trek film 🙁

 2. Robert Heijd zegt:

  No spoilers pls! Groot fan van Star Trek en wacht toch echt op de torrent! Live long and prosper! 🙂

 3. Niet veelbelovend? Als ik voor een overzicht eens ga kijken op wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_Beyond#Reception) dan vallen die kritieken toch wel mee. Voor wie het genre wel ziet zitten, of niet onoverkomelijk vindt, zal het naar alle waarschijnlijkheid niet zwaar gaan tegenvallen, en de anderen gaan vast toch niet kijken…

 4. het zou leuker en wetenschappelijk spannender zijn als Star Trek meer aan wetenschappelijke vooruitziende ruimte tijd reizen bezig houd, en het in logica denken Spock in ere houd.
  Dat maakt de echte Star Trek spannend.
  na een reis door de ruimte is bij terugkomst de Aarde zover veranderd, wat is er gebeurt?…

  Het commercieel geweld lijkt erg op hedendaags Amerikaanse troep! en daar is er te veel van!

 5. Jan Brandt zegt:

  Zolang Startrek bestaat is er altijd maar weer die overbekende kritiek….o.a. welke startrek nu de beste is T.O.S. of the startrek next generation of Deep space nine..etc…etc…. en dan het ik nog niet eens over het zogenaamde “nit picken”…een heuse rubriek in het nederlandse startrek magazine waarbij kritische trekkies hun ongezouten mening gaven/geven over allerlei details die al dan niet “aan de eisen van de verwende Startrekfan” voldeden danwel voldoen…en nu weer zo ook met die nieuwste telg in het Startrek universum…enne…ja..ik als fanatiek Trekkie van het eerste uur zie ook wel de heftige verschillen met “vroegah”….de nieuwste Startrekfilms zijn heel wat meer “flits flits zippiedie zappiedie” dan het ouwe werk..maarre…dat hoort nu eenmaal bij de tijdgeest van het hedendaagse….enne…yep, het is soms best wel een beetje te flitsend allemaal voor deze “Startrek-bejaarde”…maarre….hé, het is er nog….na 45 jaar…..het is Startrek….en dus altijd goed!!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.