26 februari 2024

Rolf Hut en Nienke de la Rive Box nieuwe ambassadeurs Weekend van de Wetenschap 2016

nienke_rolf

Nienke de La Rive Box en Rolf Hut

Tijdens het Weekend van de Wetenschap, op 1 en 2 oktober, kun je samen met ambassadeurs Rolf Hut (wetenschapper TU Delft) en Nienke de la Rive Box (o.a. Het Klokhuis), door heel Nederland live wetenschap & technologie beleven. Alleen in dat weekend ga je backstage bij bedrijven, instituten, universiteiten, (onderzoeks-)instellingen en musea. Rolf en Nienke – beiden met grote interesse in de wetenschap – zijn op 1 en 2 oktober aanwezig op verschillende locaties in het land waar de bezoekers hen tijdens hun ontdekkingsreis in de wereld van wetenschap en technologie kunnen ontmoeten.

Nienke de la Rive Box

Nienke de la Rive Box is sinds 2012 e?e?n van de vaste presentatoren van Het Klokhuis (NTR). Sinds het najaar van 2014 presenteert ze ook voor de NTR het jeugdprogramma De Buitendienst en de wetenschapsquiz Superbrein. Sinds dit jaar vliegt ze de hele wereld over voor het BNN-programma 3 Op Reis.

Share

Speak Your Mind

*