2 maart 2024

Zaterdag 10 september Astro Kofferbak Verkoopdag

kofferverkoop

De KNVWS afdeling West Brabant en Volkssterrenwacht Tivoli Oudenbosch organiseren op zaterdag 10 september de grootste Astro Kofferbak Verkoopdag van de lage landen in Oudenbosch. Elke amateur die spullen zoekt, spullen nodig heeft, of spullen wil ruilen op het gebied van astronomie en sterrenkunde mag deze dag niet missen. Bij slechtweer kunnen we uitwijken naar de kapel van het klooster. Op deze dag ook een gratis rondleiding door de oudste Volkssterrenwacht van Nederland en een aangepaste menu kaart bij Brasserie Tivoli.

De kosten voor deelname als verkoper bedragen 10 euro. De kosten voor een ge

Share

Comments

  1. jan brandt zegt

    ja..ja..heel leuk initiatief….heb me al ruim vantevoren aangemeld!!

Speak Your Mind

*