4 december 2022

Kijk eens, mijn speciaal gemaakte Ariane 6 ‘Remove before launch keychain’

Een poosje terug was er op Twitter een soort van wedstrijd, georganiseerd door Airbus Safran Launchers, de onderneming die de Ariane 6 gaat bouwen, de opvolger van de succesvolle Europese Ariane 5 raket. Door een tweet met daarin de hashtag #ArianeClub de wereld in te zenden kon je een speciaal gemaakte Ariane 6 Remove before Launch keychain winnen – hieronder de oproep daarvoor.

Laat ik nou één van de winnaars van de wedstrijd zijn. 🙂 Vandaag kreeg ik de keychain op de post thuisgestuurd. Hierboven zie je ’t mooie ding, die op een vakantiekoffer naar Florida of Kourou niet zal misstaan. De planning is dat de eerste Ariane 6 raket in 2020 zal worden gelanceerd. Hieronder een impressie van de Ariane 6, die in twee varianten zal worden gebouwd, één met twee en één met vier boosterraketten.

Comments

  1. Gefeliciteerd!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: