15 juli 2024

En zomaar ineens had ik radio 2 aan de telefoon

Gisteren, ergens aan het einde van de middag ging de telefoon “Hallo Danielle, met Evelien, van ‘De Staat van Stasse van Radio 2. Zou jij eventueel bereid zijn om verslag te geven van

Share

Comments

 1. Dat je over een woord struikelt is helemaal niet zo erg, dat maakt je reactie alleen maar authentiek. Voor de luisteraars veel interessanter dan de gladde PR-praat van een of andere ruimtevaart-bobo. 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Martin Schoenmaker zegt

  Ik zat in de auto te luisteren naar Radio2 toen ze aankondigden dat het NASA nieuws behandeld zou gaan worden. Ik hoopte er al op, maar had het in het NOS Journaal verwacht…

  En toen kwam jij en dacht ik: Hee die ‘ken’ ik! Goed gedaan hoor!

 3. Co van Driel zegt

  Zo, dat ziet er prachtig uit Daniëlle !

 4. Das tof! Op hoeveel minuten ben je te beluisteren? -> http://destaatvanstasse.kro.nl/seizoenen/2016/afleveringen/27-09-2016 🙂

  • Och dat weet ik niet precies (ik vind het namelijk heel erg om mezelf terug te horen, dus dat heb ik nog niet gedaan. Dat is heel raar, maar dat durf ik dus niet :-S ) maar het is volgens mij aan het begin van de uitzending, zo ongeveer 15 à 20 minuten vanaf het begin (de show is van 8 tot 10 en ze belde me om kwart over 8)

 5. jeroen van gastel zegt

  Prachtig ! Aan de muur hangen en van genieten.

 6. Nog even mevrouw Futselaar.
  Ik heb het idee dat u al op de lijstjes voorkomt. 😉

  http://www.volkskrant.nl/archief/meer-vrouwen-in-tv-programma-s~a3394837/

  Groet, Paul

 7. Daniëlle, ik heb het je al op Facebook gezegd, maar ook hier nog even vermeld dat ik het een prachtige illustratie vind. Ook knap dat je dat in korte tijd onder tijdsdruk hebt gemaakt. Als ik maandag toch beschikbaar was geweest om bij Stasse commentaar te geven dan hadden we deze illustratie niet gehad, dus iedereen mag mijn baas wel dankbaar wezen dat ik verhinderd was. 😀

 8. Enceladus zegt

  Ondertussen heeft ‘De staat van Stasse’ het fragment waarin Daniëlle geïnterviewd wordt online gezet:
  http://destaatvanstasse.kro.nl/seizoenen/2016/afleveringen/26-09-2016/fragmenten/nieuws-uit-het-heelal-leven-op-de-maan

  groet,
  Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*