3 december 2023

Hackerscollectief Anonymous zegt dat NASA intelligent leven in het heelal heeft ontdekt

Credit: Anonymous-nasa.

Het internationale hackerscollectief Anonymous heeft deze week in een video verklaard dat de NASA op het punt staat om bekend te maken dat ze intelligent leven in het heelal hebben ontdekt! In de op YouTube verschenen video (hieronder te zien) zegt Anonymous dat een wetenschapper dit zou hebben gezegd op een recente bijeenkomst van het US Science, Space and Technology committee. Het zou gaan om Thomas Zurbuchen gaan, Nasa Science Mission Directorate Professor. In die vergadering zou hij het volgende hebben gezegd: “Our civilisation is on the verge of discovering evidence of alien life in the cosmos.” De NASA maakte deze week nog bekend dat met de Kepler ruimtetelescoop nog eens 219 kandidaat-exoplaneten zijn ontdekt, waarvan tien aardachtige planeten.

De tip voor deze blog kwam van Sybold Deen, waarvoor hartelijk dank.

Share

Comments

 1. Wouter zegt

  ‘on the verge of discovering alien life’ is iets HEEL anders dan ‘we have discovered alien life’.
  Die man kan net zo min als wie dan ook voorspellen wat we zullen ontdekken en wanneer dan.
  Vooral aandachttrekkerij denk ik.

  • De video van Anonymous op YouTube zegt: ‘NASA is about to announce the discovery of intelligent alien life’. Daar is dit op gebaseerd. Of het klopt is een andere vraag, daar kan ik geen antwoord op geven.

 2. Avatar foto Monique zegt

  Ik neem dit niet serieus. Btw, heeft NASA niet elke maand wel een aankondiging?
  Op 9forNews ben ik dit nog niet tegengekomen Monique Suspecting Het Anonymousfilmpje lijkt een typisch gevalletje aandachttrekken en speculatie (CGI stukje tussendoor, moet dat?)
  Yellow Smiley Monique confused

 3. Obelix zegt

  … en is het dan ook de bedoeling om na de eerste kennismakings-communicaties Hen (die aliens) mede te delen hoe onze soort nog geen twee generaties geleden bij de wereld in brand had gezet, en we er in geslaagd zijn elkaar op grote schaal af te maken ( Atoomwapens, vernietigingskampen, ‘normale oorlog’, chemische wapens).

  En moeten deze gesprekken er dan in resulteren dat Zij (die aliens) daar wijze lessen uit te trekken door bv op afstand van ons te blijven dan wel ons uit voorzorg te elimineren?

  Groet, Paul

  NB zelf denk ik dat het niet zo verstandig is om actief aliens te benaderen, mochten deze gevonden worden, omdat wij niet eens de vrede met onszelf kunnen bewaren, of met onze Aarde. 😉

 4. Johan B. zegt

  Eerst zien, dan geloven.

 5. Pascal De rechter zegt

  handjes gaan schudden met “ontdekte aliens” lijkt me met onze huidige ruimtetechnologie vooralsnog onmogelijk en dat zal zo wel nog enige tijd blijven … tot daar wat iedereen al geruime tijd weet (cfr.het classificatiesysteem van Kardashev en annex de formule van C.Sagan dienaangaande). Echter zelf ben ik ervan overtuigd dat dit ooit wel mogelijk zal zijn en maak ik me de bedenking enerzijds of we onszelf dan al niet vernietigd hebben en anderzijds, indien we met zekerheid buitenaards intelligent leven ontdekken, wie zegt er niet of deze levensvormen al of niet vredelievend zijn…?Geloven in het onmogelijke is ook een deel van de wetenschap 😉

 6. Hello Boys i’m Baaaack!! 🙂

  https://youtu.be/VHJWlPGKe5s

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: