9 december 2023

Google onthult z’n nieuwste besturingssysteem Android O maandag, de dag van de eclips

Credit: Google

Google heeft bekend gemaakt dat het komende maandag, 21 augustus, z’n nieuwste besturingssysteem voor mobiele telefoons, Android 8.0 ofwel Android O, zal onthullen. Da’s niet zonder reden, want dezelfde dag vindt er – zoals we allemaal weten, tenzij je onder een steen hebt gelegen – in de Verenigde Staten een totale zonsverduistering plaats. Op een speciale website van Google is een aftelklok te zien, die afloopt op het moment maandag dat in New York Android O wordt gepresenteerd. Er staat naast een link naar de livestream van de presentatie van Android O ook een link naar de livestream van de eclips door de NASA, Tevens wordt informatie gegeven over zonsverduisteringen en kan je zien of en zo ja hoe laat de eclips in jouw plaats te zien is.

Credit: Google

Ook wordt verwezen naar het Eclipse Megamovie Project, waarbij ze meer dan duizend vrijwilligers de eclips komende maandag willen laten volgen en zo een continue tracking willen realiseren, als de eclips over de Verenigde Staten raast.

“Android O is touching down to Earth with the total solar eclipse, bringing some super (sweet) new powers!”

Google – Android.

Evan Blass, de bekende Androidwatcher, tweette het volgende over de onthulling – de mogelijke naam van Android O onthullend, Android Oreo, momenteel hebben we Android Nougat:

Bron: Google.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d