30 mei 2024

Voor de liefhebbers: de vakartikelen over GW170817

Credit: University of Warwick/Mark Garlick

Mocht je geïnteresseerd zijn in alle smeuïge details van zwaartekrachtsgolf en kilonova GW170817, dan is hier een rijtje aan artikelen, die afgelopen maandag officieel gepubliceerd zijn in diverse vaktijdschriften of die goedgekeurd c.q. ingediend zijn voor publicatie:

Dit zijn nog niet eens alle artikelen van wetenschappers over GW170817. Een snelle zoektocht op de ArXiv leverde al 71 hits op met artikelen die gaan over GW170817 – ding dong, da’s heel veel na twee dagen.

Share

Comments

  1. Krijg de link naar nature niet open, alleen een abstract. Dit is een betere van ligo.org die gaat over de Hubble constante met veel sublinks. http://ligo.org/science/Publication-GW170817Hubble/index.php

Speak Your Mind

*