18 januari 2021

De uitslag van de Astro-Top 25 2017… met een nieuwe nummer één!

De Astro-Top 25 van 2014, 2015 en 2016 werd gewonnen door David Bowie met Space Oddity. Het nummer begon daarmee de Bohemian Rhapsody van de astronomische nummers te worden. Maar daar is in 2017 een einde aan gekomen, want het nummer eindigt dit jaar op de tweede plaats en wel achter nummer één… Eclipse van Pink Floyd! Hier de volledige Astro-Top 25 van 2017:

Zou het te maken hebben met de eclips, die dit jaar in augustus in de Verenigde Staten te zien was? Wie weet. Volgende maand gaat de Falcon Heavy voor het eerst de ruimte in, met een Tesla Roadster als lading. Tijdens de vlucht zal die auto continue David Bowie’s Space Oddity spelen, dus wie weet dat de nummer twee van dit jaar volgend jaar weer op één staat.  Alle deelnemers, bedankt voor jullie zeer creatieve inzendingen!

Comments

  1. Geen links om de muziek te beluisteren? 😉

  2. terechte nr. 1 🙂 alhoewel nr. 24 ook wel op nr. 1 had mogen staan.
    https://www.youtube.com/watch?v=WZtfsfoKSB0
    https://www.youtube.com/watch?v=cVBCE3gaNxc

  3. Die thumbnails doen het niet Arie, ik zou ze gewoon weglaten.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: