20 september 2018

Stuur je naam naar de zon!

De NASA stuurt deze zomer de Parker Solar Probe richting de zon. Door hier je naam en email in te vullen kom je terecht op een geheugenkaart, die mee wordt gezonden met deze missie, die zal reiken tot de buitenste delen van de atmosfeer van de zon. Het is tot 27 april mogelijk om je naam in te zenden. William Shatner – wie kent ‘m niet? – legt in onderstaande video nog even uit wat hier allemaal de bedoeling van is.

Reacties

 1. Mardi Mardi zegt:

  Done 🙂
  Altijd al een zonaanbidder geweest 🙂

 2. Arie Nouwen zegt:

  Harry Keizer en ik hebben onze naam vanavond ook al doorgegeven. Gaat lekker. 🙂

 3. Jan Brandt zegt:

  Tja..iets wat dan ook nog eens aanbevolen wordt door jeugdheld Captain Kirk kan natuurlijk NIET worden genegeerd..en..dus…net uitgeprint “voor boven m’n bed”…mijn hotticket naar de Zon..geinig hoor!! Live long and prosper!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.