6 december 2023

Valt niet mee tien seconden niet te bewegen

 

 

Momenteel bivakkeer ik ergens in Spanje, waar het bloedje heet is (Hollandse toestanden daar) en ’s avonds kraakhelder. Met mijn smartphone maakte ik gisteravond deze foto, waarop ik voor de verandering zelf ook eens figureer. Hoe ik ‘m maakte? Nou gewoon, de telefoon op de grond leggen en met een timer de foto laten maken. De belichtingstijd is tien seconden. Dus ja, tien seconden lang niet bewegen, haha dat valt niet mee. En boven mijn hoofd de sterrenhemel, waar onder andere boven mijn hoofd de heldere ster Wega in Lier zichtbaar is. Foto staat trouwens op z’n kant, maar ik krijg ‘m hier op mijn telefoon even niet gedraaid. Ehh… nadeel hier: ik heb geen bereik met netwerken. Da’s even behelpen met hier en daar wifi in  de kroeg. Hé, vervelend. 😀

Share

Comments

 1. Je hebt wel astrale uitstraling, ik tel 4 DM aura´s rond je hoofd 🙂

 2. Co van Driel zegt

  Het valt wel mee hoor Arie. Je hoofd staat gewoon recht. Succes in de moordende hitte van 44 graden. Hier in Nederland hebben we het ook warm, maar 32 graden is toch wel iets anders dan Spanje en Portugal op dit moment. Ik zelf ga over 15 dagen voor zes dagen naar Luxemburg. 26 graden is okee, af en toe een buitje ’s nachts ook goed, maar ik verlang niet echt naar 33-37 graden. Bah, we hebben er zo genoeg van, hier in Nederland. Ik geniet elke avond rond 23:00 uur van de opkomende planeet Mars. Als ik buiten zit kijk ik richting het oost-zuidoosten.

 3. jan brandt zegt

  Hmmm…ET is dan eindelijk toch op moeder Aard nedergedaald..hihi!!?? Afijn
  ..heel veel vakantie-bak en braadpret toegewenst!

 4. Ik dacht eerst: nu die stofstorm is gaan liggen ziet Mars er bepaal vreemd uit. 🙂

 5. Ahum, bepaald, dus.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d