25 mei 2024

Hoe was je je haar in de ruimte?

Credits: NASA.

Het is een oudje van vijf jaar geleden, maar daarom niet minder interessant. NASA astronaut Karen Nyberg laat ons met haar lange blonde haren zien hoe je in de ruimte bij gewichtsloze toestand je haar wast.

Eh… over de NASA gesproken. Ik zit hier zoals eerder gezegd aan de Costa Blanca, op mijn leeftijd Benidorm een beetje te terroriseren. Nou valt mij daar de laatste tijd op dat ik heel veel meiden rond zie huppelen in een… NASA T-shirt. Soms met het hedendaagse logo, maar meestal met die vintage jaren zestig letters. Zeker mode of zo?

Share

Comments

  1. En zo kan je het knippen 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=WnZsOFblnUU

  2. Hé Arie, als je op tijd weer terug komt, …
    de Wibra heeft herensokken met NASA-logo in de aanbieding.
    passen die effe mooi bij je nieuwe shirt. 😉

    Paul

Speak Your Mind

*