[adsense_hint]

18 mei 2024

Stuur ’n kaartje naar Marsrover Opportunity – hij heeft ’t best nodig

Credits: NASA

Sinds 10 juni bevindt Marsrover Opportunity zich in een slaaptoestand, die technici van de NASA hadden gestart om ‘m te behoeden voor de gigantische stofstorm die op Mars gaande is. De storm wordt minder, d.w.z. er gaat minder stof omhoog, maar dat betekent dat er meer stof naar beneden komt. Men doet daarom pogingen om Opportunity weer wakker te krijgen en te kijken hoeveel stof er ligt op z’n zonnepanelen en instrumenten, maar tot nu toe is dat nog niet gelukt. Symbolisch is men daarom een soort van actie begonnen om een ansichtkaart naar Opportunity te sturen en hem daarmee aan te moedigen. Hierboven de kaart die ik ‘m vanochtend heb gestuurd. Ook namens jullie. Prima toch? 😀 Hij kan ’t denk ik wel goed gebruiken.

Share

Comments

  1. evandijken zegt

    Dank zij je kaartje namens ons, zal het wel lukken!

Speak Your Mind

*