25 februari 2024

De Astroblogs Nieuwsbrief komt weer terug

Vanaf volgende week maandag 3 september zal de Astroblogs Nieuwsbrief weer verschijnen. De wekelijkse nieuwsbrief, die alle Astroblogs bevat die de week ervoor verschenen zijn, werd tot mei vorig jaar per mail aan geabonneerden verzonden. Nadat de plugin waarmee de nieuwsbrief werd bezorgd problemen gaf werd de nieuwsbrief gestaakt. Inmiddels heb ik een nieuwe plugin – Mailchimp for WordPress – en een test heeft uitgewezen dat die goed werkt. Daarom gaat de nieuwsbrief vanaf volgende week weer van start. Alle abonnees die de vorige nieuwsbrief kregen zullen de nieuwe nieuwsbrief ontvangen. Lezers die nog niet waren aangemeld kunnen zich met behulp van onderstaand formulier abonneren op de nieuwsbrief.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.
Share

Speak Your Mind

*