30 november 2023

Wit licht boven noordwest China

Zowel In het noordwesten van China, de provincies Shaanxi en Binnen-Mongolië, als boven de hoofdstad Peking werd afgelopen donderdag 11 oktober een helder wit licht aan de Chinese hemel waargenomen. Daar het niet direct te identificeren viel werd gedacht aan, hoe kan het anders, het Unidentified Flying Object kortweg UFO.

Menig toeschouwer nam het fenomeen op met de camera en even werd er nog gedacht aan de lancering van de Sojoez MS-10 eerder die dag. Maar hoewel deze lancering werd afgebroken kwam het qua tijdstip niet overeen met het witte lichtverschijnsel. De terugkeer van de Sojoez gebeurde in China plaatselijke tijd rond half vijf in de middag en de UFO waarnemingen werden rond zeven uur in de avond gedaan. Eerder werd al een dergelijk fenomeen waargenomen in april en dit werd toen door het CAS, de Chinese Academie van wetenschappen uitgelegd als een spoor van gecondenseerd water uit een vliegtuig of raket op grote hoogte, gezien als een witte streep tegen de hemel, in het Engels ‘contrail’. Binnen-Mongolië is een autonome regio van China grenzend aan Mongolië en Rusland in het noorden. Hieronder ligt de provincie Shaanxi, met als hoofdstad Xian ligt centraal in  China en heeft binnen haar grenzen een deel van het stroomgebied van de Gele Rivier. De naastgelegen provincie heeft bijna dezelfde naam Shanxi. Bron; Earth Chronicles / Wikipedia

Share

Comments

 1. Co van Driel zegt

  Bij 0:14 lijkt het wel alsof Jezus terugkomt op de Aarde.

 2. Dit noemen ze nu een atoom proef in de ruimte mensen.

  Iedereen kijkt naar de Russen maar de echte vijand is china…..

 3. Dit fenomeen lijkt sterk op waarnemingen van aardgebonden cometen die lijken voort te komen uit heftig onweer activiteiten. zoals ook bolbliksem een relatie kent met onweer lijkt dit op een uitvergrote vorm.
  Zie ook mijn eigen research conclusies en posters:
  Skyrmion Interference Black Holes, Photonic molecules, Ball Lightning, Micro Comets, Sprite-Fireballs and Sunspots according to Quantum FFF theory
  http://vixra.org/pdf/1803.0093v1.pdf

 4. Avatar foto Angele van Oosterom zegt

  Bedankt Leo, interessant!

 5. Het lijkt er echter wel op, dat we zo langszamerhand moeten gaan wennen aan het idee, dat in dit soort gevallen rond micro kometen, en bolbliksems, de tweede hoofdwet van de thermodynamica niet helemaal meer opgaat.
  kijk: Apparent Violation of the Second Law, Around Black Hole Nuclei and Other Quantum Knots
  http://vixra.org/pdf/1809.0189v1.pdf

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: