20 april 2024

Vanavond naar Apollo 11

Ik ga vanavond met o.a. Astrobloggers Paul en Jan naar de film Apollo 11, die hier in Dordrecht in the Movies draait. Over negen dagen is ’t precies vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong als eerste mens op de maan stapte, dus een goed moment om in de aanloop naar dat jubileum de film daarover te bekijken. Morgen vast en zeker een verslagje daarvan, vandaag moeten jullie ’t even doen met de trailer van de film.

Share

Comments

 1. Paul Bakker zegt

  Vast en zeker een verslag morgen….nou, ik ben benieuwd.????

 2. jan brandt zegt

  en toen gingen we toch niet…want Apollo 11 bleek opeens om onverklaarbare redenen van de rol te zijn gehaald…zucht…Nou ja…better luck next week!!!

  • Ik vermoed dat ze er lucht van hadden gekregen dat wij zouden komen.

  • Monique zegt

   Ja, dat is raar. Hier precies hetzelfde in de Arcaplex bioscoop. Vorige week keek ik voor kaartjes, maar die week kwam niet goed uit. Gisteren zag ik bij Apollo 11: first steps edition onderaan ‘niet bestelbaar’. Wat dat nou weer is?
   Ik balen, maar nou heb ik 2 tickets voor die film in het Omniversum gekocht. Daar draait hij wel en is veel indrukwekkender dan in zo’n gewone bioscoop.

   Oh, de film staat nu helemaal niet meer op Arcaplex. Ik dacht dat hij helemaal uitverkocht was, maar er zal wel wat anders aan de hand zijn. Wie het weet mag het zeggen.

Speak Your Mind

*