22 april 2024

Zo ik ga ook weer naar Mars

Credit: NASA

Jawel, ondergetekende gaat weer naar Mars. Nou ja, m’n naam dan, de rest blijft hier. Ergens juli/augustus 2020 moet de volgende Marsrover van de NASA worden gelanceerd, de Mars 2020 rover, en de NASA stelt iedereen in de gelegenheid je naam in te sturen, die ingebakken zal worden op een chip en die meegaat naar Mars. Meedoen kan tot 30 september 2019 en wel door hier je gegevens in te vullen. Ik ben overigens vaker meegevlogen met NASA-missies naar Mars, onder andere met InSight.

Share

Comments

 1. Ook ik heb mij al enige tijd geleden opgegeven. Leuk Arie, dan ontmoeten wij elkaar eens.

 2. Mars. Niks anders dan zand en rotsen. Geen lucht om in te ademen. Serieuze vrieskou en gevaarlijke straling er bovenop. Mij zien ze daar niet.

 3. Leuk daar. @ Etienne, een papiertje met barcode zal daar toch geen last van hebben.

 4. Quote : “Nou ja, m’n naam dan, de rest blijft hier.”

  Ik ga er vanuit dat er slecht een copy van je naam gaat, en dat ook het origineel (van je naam) hier blijft?
  Anders moet er voor jouw een andere naam worden bedacht/verzonnen. 😉
  😛

 5. Ik ga met je mee :)) Samen met m’n vriendin uiteraard. Ik ga nergens heen zónder ;))

 6. Enceladus zegt

  Wat hebben die tweeëneenhalf miljoen Turken ineens met Mars?

  Groet,
  Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*