24 mei 2024

Meld je nu aan voor ESA’s Open Dag in Nederland – zondag 6 oktober

Halvemaanvormige Aarde gezien vanaf de maan. Credit: ESA.

De registratie voor ESA’s Open Dag in Nederland op zondag 6 oktober zijn nu geopend. Dit is jouw kans om astronauten en ruimte-experts te ontmoeten en een kijkje te nemen achter de schermen in ESA’s technische hart. Dit jaar is het thema ‘Naar de maan met ESA’. Nederlands astronaut André Kuipers zal worden vergezeld door voormalige Apollo-astronauten Walt Cunningham van de eerste bemande Apollo-missie en Rusty Schweickart, de eerste piloot van de Lunar Module (maanmodule) en tester van het eerste EVA-maanpak.

Registreer hier

Jaarlijks trekt de Open Dag meer dan 8000 bezoekers – voor een veilig en plezierig bezoek voor iedereen moeten wij het aantal tickets beperken, dus vergeet niet hier te registreren. Omdat wij verplicht zijn het totale aantal bezoekers te beperken, om zo iedereen een geweldige ervaring te kunnen bieden, wordt het aanbevolen om zo vroeg mogelijk tickets te reserveren. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats in het kader van het Nederlandse nationale Weekend van de Wetenschap en de World Space Week. Meer informatie over de Open Dag: ESA

Share

Speak Your Mind

*