Tot vandaag had ik nog nooit van Amaury Guichon gehoord, maar dat is per heden veranderd. Het is een Franse chef-kok, nog maar 29 jaar oud, en hij maakt gastronomische juwelen van… chocolade! Zo heeft de beste man een telescoop compleet van chocola weten te maken van anderhalf meter lengte, compleet met lens, oculair, statief en volgkijker. Hieronder een video waarin je ziet hoe hij dat voor elkaar heeft weten te brengen. Mmmmm, wat een verrukkelijke telescoop lijkt mij dat. Hoe zou Mars er uit zien als je daar doorheen kijkt?
https://www.facebook.com/amauryguichon.chef/videos/367264554313885/
Zo ongeveer denk ik: https://nl.wikipedia.org/wiki/Mars_(reep)#/media/Bestand:Mars_bar_bitten.jpg
😉
Groet,
Gert (Enceladus)
Hahaha 😀
Een lenzenkijker en ook nog eens gemaakt van chocolade???
Jakkes….zum kotschen…
zowel optisch als gastronomisch ech nie te hoegen!
Doe mij maar een lekkere dikke vette Newtonkijker
geheel gemaakt van drop!!!!!