UFO Interviews

Een wetenschapper draagt een bril die de werkelijkheid filtert. Zo ziet een sterrenkundige het fenomeen genaamd UFO’s heel anders dan het beeld dat de media ons schetst. Want hoe kan het dat er na 75 jaar nog steeds geen definitief bewijs bestaat dat er buitenaardse ruimteschepen door de aardse atmosfeer zweven? Mijn video De waarheid over UFO’s geeft een nuchtere kijk op UFO’s via zo’n bril.

Maar er zijn andere brillen met daarachter personen die ook een mening hebben en een verhaal. In mijn nieuwe video UFO Interviews laat ik twee actieve gebruikers van de website Astroblogs aan het woord. Wanneer verschillende brillen met elkaar in gesprek raken, levert dat voor iedereen nieuwe inzichten op. De brillen worden voor iedereen beter.

Hartelijk dank aan Angèle van Oosterom en Harry Brunott, voor hun visie op dit nog altijd actuele onderwerp.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Roy Smits . Bookmark de permalink .

Over Roy Smits

Roy Smits promoveerde als sterrenkundige aan de Radboud Universiteit en werkte onder andere bij de Universiteit van Manchester en ASTRON, het Nederlands instituut voor radioastronomie. Hij heeft het grondwerk verricht voor pulsar-onderzoek met de Square Kilometre Array en is werkzaam geweest bij verschillende internationale sterrenkundige projecten. Naast het communiceren van zijn wetenschappelijke onderzoek naar collega’s, heeft Roy Smits zich altijd bezig gehouden met het communiceren naar het algemene publiek. Zo geeft hij les op de IMC weekendschool en heeft hij jarenlang met een mobiel planetarium spectaculaire presentaties gegeven op scholen. In augustus 2020 verschijnt zijn eerste boek getiteld: 'Telescopen en Tijdmachines'

4 gedachten over “UFO Interviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.