29 november 2023

Laat je naam meevliegen met de Artemis I missie om de maan

De Artemis I missie is de eerste (nog onbemande) missie van de Space Launch System (SLS) raket en de Orion capsule om de maan, voorlopig gepland voor een lancering ergens in mei dit jaar. De missie baant de weg voor de Artemis II en III missies, de eerste zal vier astronauten in een baan om de maan  brengen, de tweede zal twee astronauten óp de maan brengen, waaronder de eerste vrouw op de maan. Wie wil kan nu zijn of haar naam sturen naar de NASA via deze speciale website en je naam mee laten vliegen op een flash drive, die mee wordt genomen op de Artemis I missie. Ik heb het ook zojuist gedaan, hieronder mijn boarding pass.

Ik ben eerder al ‘meegevlogen’ met de EFT-1 (een voorloper van de Artmis I missie) en Insight missie naar Mars.

Share

Comments

  1. jan brandt zegt

    Arieeeee…ik ga gezellig met je mee….ik heb ook een ticket to the Moon binnengesleept….wel een beetje heel erg..eh…”nerdy” maar ook wel heel erg leuk!!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: