20 juni 2024

Comments

  1. Te leuk deze simulatie. Zou in het echt de wereld op zijn kop staan als er een soort van roodharige alien een boodschap zou sturen in de lijn van: i’m the president of Alpha Proxima Centauri and this is the best planet in the universe. APC first!
    Protocollen genoeg om er mee aan de slag te gaan, maar idd eerst maar eens even ontcijferen. Wellicht zit er ook nog een gecodeerde foto bij. Dat zal schrikken worden na de ontcijfering van de data.
    Maar zonder gekheid, wat een mooi initiatief en Daniela mag er trots op zijn.

    • Awel, en dan direct gevolgd door een bericht van een groenharige alpha alien die al jaren mot heeft met die rooie duivel die denkt dat hij de president is i.p.v. de president…. O.T. Ik denk dat het experiment bedoeld is om een wereldwijde indruk te krijgen van de SETI volgers door de IP geolocatie te registreren, want het experiment op zich is wel “erg ver” gezocht en kan natuurlijk ook zonder die TGO uitzending, immers ze hebben het bericht zelf bedacht, gecodeerd en eerder verzonden.

Speak Your Mind

*