4 december 2022

Dr. Ir.Coen Vermeeren, over buitenaardse wetenschap en meer.

Home Forums Astrocorner Dr. Ir.Coen Vermeeren, over buitenaardse wetenschap en meer.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #138904
  Avatar fotoMonique
  Sleutelbeheerder

  Geschreven door Jorn Luka op 03/06/2021

  Dit gesprek is als gezegd dus opgenomen met Dr. Ir. Coen Vermeeren. Coen is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur en schrijver. Hij doceerde eerste- en tweedejaars studenten van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft de vakken Vliegtuigmaterialen, vliegtuigconstructies en productietechnieken in de periode 2001 – 2011. Tussen 2003 – 2017 was hij ook Hoofd Studium Generale van de TU Delft.

  Hij werd bekend met zijn onderzoek naar 9/11. Hij trok snel het gevoede narratief in twijfel en kwam ik daarmee in opspraak. Daarna richtte hij zich op UFO’s en kwam ook daar weer mee in opspraak. Uiteindelijk besloot de TU Delft hem te ontslaan omdat Coen volgens eigen zeggen te dicht bij de waarheid kwam.
  In dit gesprek hebben we het over de stand van de wetenschap, 9/11, Tesla, UFO’s, aliens en de volgens Coen geplande fake alien invasion. Super interessante thema’s om je in te verdiepen en meer over te weten te komen.

  Een van de dingen die ik me tijdens dit gesprek bedacht is hoe belangrijk het is om verschillende meningen en visies over hoe de wereld in elkaar steekt aan te horen. Ik probeer alles aan te vliegen met een zo open mogelijke mind, om alle denkwijzen tot me te nemen, zonder het direct als waar of onwaar aan te bestempelen. Wat voor de een goed voelt, kan totaal anders voelen voor de ander.

  De link hieronder naar het interview (duur 2.05:55) indien niet zichtbaar:
  https://www.jornluka.com/videos/the-trueman-show-28-met-coen-vermeeren/

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.