29 november 2023

Nederlandse Boeing 777 piloot over UFO waarnemingen

Home Forums Astrocorner Nederlandse Boeing 777 piloot over UFO waarnemingen

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #139149
  Avatar fotoMonique
  Sleutelbeheerder

  Citaat:
  Deze maand komt het Amerikaanse Pentagon met een disclosure over UFO’s, althans als we de Covid19 relief bill moeten geloven waar deze eis in was opgenomen. 60 minutes maakte een unieke documentaire met verklaringen van jachtvlieger en ook voormalig president van de verenigde staten Barak Obama verklaarde onlangs dat UFO’s bestaan.

  Er is dus iets merkwaardigs gaande want na decennia lang ridiculisering van UFO’s of UAP zoals het sinds kort ook genoemd wordt is er nu opeens consensus dat we deze waarnemingen serieus moeten nemen.

  Bij programmamaker Flavio Pasquino zit Mark Juch aan tafel, intercontinentaal verkeersvlieger op een Boeing 777 en ook hij heeft dingen waargenomen in de lucht die onverklaarbaar zijn en die licht hij hier zo meteen toe. Maar voor Joachim Dekkers gaat dat niet ver genoeg. Hij heeft een brief geschreven aan de tweede kamer en doet een oproep om een protocol op te zetten waarbij waarnemingen van UFO’s of UAP’s gemeld kunnen worden. We hebben het hier dus niet over groene mannetjes maar wat het ook moge zijn…een onbekend object met onbekende technologie in ons luchtruim…niet wetende of het wel of niet vijandelijk is moet serieus genomen worden door onze overheid.

  Bronnen:

  Covid-19 Relief Bill: https://home.treasury.gov/policy-issues/coronavirus
  60 minutes UAP: https://home.treasury.gov/policy-issues/coronavirus
  Barak Obama: https://www.youtube.com/watch?v=9yp_va8Zelo&t=6s
  UAP Protocol brief aan de kamer: https://www.dropbox.com/sh/5iwk61ku8omenzg/AAB3gF1dWOd6b0QatEm0Bdwua?dl=0
  Klokkenluider

  Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

  https://www.blckbx.tv/klokkenluider

  Bron: https://www.blckbx.tv/videos/ik-weet-dat-ik-niet-gek-ben

  #139151
  Avatar fotoMonique
  Sleutelbeheerder

  Op de vraag waarom Amerika daar ineens zo open over is doet mij denken aan wat Dr Carol Rosin jaren geleden vertelde.

  Wernher Von Braun werkte in de laatste jaren van zijn leven een paar jaar samen met Dr. Carol Rosin. Carol Rosin was de eerste vrouwelijke Corporate Manager bij Fairchild Industries in de jaren ’70. Ze werkte kort voor zijn dood nauw samen met Von Braun, met name wat betreft op de ruimte gebaseerde wapens. Von Braun was overigens geen voorstander van dergelijke ruimtewapens, hij vond ze onnodig en te duur. Iets waar de Amerikaanse overheid, de geheime diensten en de wapenindustrie van de elite het natuurlijk niet mee eens waren.

  Dr Carol Rosin vertelt over de strategie die werd gebruikt om het volk en de beleidsmakers (vals) te informeren en de tactieken om angst op te wekken. Het verdraaien dat werd gebruikt om een wapensysteem op te zetten en dat was de strategie om vijanden creëren.

  De strategie volgens Von Braun:
  -Eerst zouden de Russen onze vijand zijn tegen wie we onze ruimtewapens zouden gaan bouwen.
  -Dan zouden het de gecreëerde terroristen zijn. Dat zou kort daarop volgen.
  -Daarna zouden we fanatieke Derde Wereldlanden aanwijzen als derde vijand tegen wie we genoodzaakt zouden zijn om ruimtewapens te bouwen.
  -De volgende vijand waren de asteroïden. Op dat punt gniffelde Von Braun toen hij dat voor het eerst noemde. Omdat het komisch was.
  -De laatste kaart die naar voren gebracht zou worden is de buitenaardse kaart. We zullen ruimtewapens moeten bouwen tegen buitenaardsen. En alles, “zo zei hij (Wernher von Braun):”Is een leugen, een leugen.

  Zou het niet de aanloop zijn om een wapensysteem op te zetten? Het past wel in de absurde wereld waar we nu in verkeren.

  #139199
  Stijn
  Deelnemer

  NASA gaat nu ook UFO ‘s onderzoeken.

  Link: > https://www.space.com/nasa-investigating-ufos-bill-nelson <

   

   

  #139200
  Avatar fotoMonique
  Sleutelbeheerder

  Tja, ik blijf het opmerkelijk vinden. Is het in Amerika afleiding om een ander doel te verhullen? In Nederland staat de politiek niet open voor een protocol en meldpunt. Waarom niet als dat eigenlijk zelfs wereldwijd wel zou moeten aanspreken?

  Is men op technologisch gebied al jaren verder en hebben wij als burgers daar geen notie van? Dan zou de plotselinge interesse kunnen komen uit de vraag welke land(en) zulke geavanceerde UAP’s het luchtruim in brengen.
  Iets dat dus politiek gerelateerd is.
  In de politiek is het ook zo dat men bezig is met het uitwerken van plannen die in de toekomst gebruikt gaan worden. De vraag in dit geval is wie ‘lekt’ dan zijn nieuwe technologische snufjes uit? De Japanse minister merkt expliciet op dat hij niet gelooft in ufo’s. De meneer in het filmpje houdt een slag om de arm door te zeggen dat we niet precies weten of het bericht zo op die manier goed naar buiten is gebracht (daar schort het tegenwoordig nogal eens aan)

  Ik denk dat mensen het vooral spannend zouden vinden als er een bericht naar buiten komt dat het buitenaardse verkenners zijn of iets dergelijks. Dat is begrijpelijk omdat we zelf ook objecten de ruimte insturen voor onderzoek of die we naar Mars sturen.

  Zoals ik in mijn eerdere reactie al schreef, denk ik dat het om iets anders gaat. Het is pure speculatie natuurlijk, maar ik denk dat het te maken kan hebben om als ‘bescherming tegen het onbekende’ meer controle uit te rollen. Dat past ook in het plaatje van deze tijd waar te mooie plannen bedacht zijn (SDG’s), maar niet de (absurde) offers die gebracht moeten worden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.