19 augustus 2022

Sinistere onderbrekingen tijdens radio- en tv-uitzendingen in de geschiedenis

Home Forums Astrocorner Sinistere onderbrekingen tijdens radio- en tv-uitzendingen in de geschiedenis

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #79132
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Vijf sinistere en vreemde onderbrekingen tijdens radio- en tv-uitzendingen.

  Een onderbreking of inbraak tijdens een uitzending is eigenlijk het hacken van een radio- of televisiestation. In deze video worden de 5 griezeligste onderbrekingen in de geschiedenis vertoond. Het gebeurde gewoon tijdens reguliere uitzendingen op tv of radio.

  Coast to Coast uitzending (5)

  Tijdens een gesprek tussen de host en een gast aan de andere kant van de lijn kwam plotseling een andere gast in de radio-uitzending. (Niet helemaal vergelijkbaar met de vorige 4 onderbrekingen)
  Een werknemer van Area 51 die behoorlijk over de rooie was had het over “extradimensionale entities” en intriges van de overheid. Er zou een gevaar voor de mensheid op de loer liggen. Plotseling werd het gesprek op mysterieuze wijze afgekapt. De host van de radiozender moest overschakelen op een back-up systeem. Hij had nog nooit eerder meegemaakt dat de transmitter(radiozender) zo’n gigantische “hartaanval” kreeg.

  Later belde de man opnieuw op om te zeggen dat het een hoax was. Hij klonk kalm en anders dan de man in het eerste gesprek. Hoe kan dat? Werd het gesprek afgekapt omdat er teveel informatie naar buiten gebracht zou worden?
  Monique Pondering and Thinking

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.