Nieuwsbrief

 

Wil je één maal per week (op maandag) een mail ontvangen met alle Astroblogs die verschenen zijn, vul dan hieronder je e-mail adres in. Onder het formulier vind je de eerdere nieuwsbrieven.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Archief nieuwsbrieven

 

25 gedachten over “Nieuwsbrief

  1. Fijn dat je met een nieuwe site komt – de oude was volgens mij ook goed – maar technisch begrijp ik dat de mogelijkheden nu meer zijn – en dat is een prima plan – succes er mee –

  2. Vermoedelijk ben ik te ouderwets voor astroblogs.
    Dit is de zoveelste keer dat ik probeer het nieuws van astroblogs via mijn e-mail te ontvangen,
    Nu neem ik aan dat ik in dit kader mijn e-mailadres moet opgeven (volgens bovenstaande tekst:”Wil je twee maal per week (op woensdag en zaterdag tussen 8 en 9 uur) een mail ontvangen met alle Astroblogs die verschenen zijn, vul dan hieronder je e-mail adres in.
    [newsletter]”. Ik zie geen ander veld.
    Dat is dus
    damesland@tele2.nl

  3. Dick, bedankt voor je reactie. De vorige nieuwsbrief-plugin werkte niet goed meer, een nieuwe is onlangs geïnstalleerd en die werkt naar tevredenheid. Ik heb jou ook op de lijst met abonnees gezet. je krijgt nu één maal per week een nieuwsbrief met alle verschenen Astroblogs van de laatste week, op maandag.

    • Hallo,

      Ik heb al eens eerder een mail gestuurd met het verzoek, de verschillende mails te combineren tot een wekelijkse nieuwsbrief.
      Is dit niet mogelijk, dan moet het maar op de oude manier (ieder bericht in een aparte nieuwsbrief), wan t het nieuws is te interessant om te missen.

      gr

  4. Hallo Arie,

    ik ontvang al langere tijd zeer regelmatig vele goede berichten.
    Hierop reageer ik maar zeer sporadisch omdat mijn tijd te kort is op alles te reageren.
    Hopelijk lees ik het verkeerd en gaat er niets veranderen aan de structuur en mag ik blijven genieten van alle nieuwtjes die ik ontvang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.