Arie Nouwen

Yep, that’s me

Hallo lezer, ik ben Arie Nouwen, tot 23 april 2013 ook wel bekend als Adrianus V [1]Nieuwsgierig waar die naam vandaan komt? Ik heb ooit een tik voor pauzen gehad, met name paus Sylvester II die rond het jaar duizend baas van de katholieke kerk was vond ik interessant. We hebben … Continue reading. Ik ben sinds 2005 weblogger en breng op de Astroblogs nieuws uit de wereld van ruimtevaart en sterrenkunde met m’n persoonlijke visie daar op. In het dagelijks leven ben ik accounthouder in Delfshaven, deelgemeente van Rotterdam, met name op het terrein van jeugd. Ik woon in Dordrecht, met vrouw en kids. In Sterrenburg, yep what’s in a name. 🙂

[Update] Inmiddels ben ik geen accounthouder meer, maar afdelingssecretaris bij de directie Sport, Onderwijs en Cultuur van de gemeente Rotterdam. Er voor zorgen dat meer Rotterdammers gaan sporten, da’s mijn doel.

References[+]

References
1 Nieuwsgierig waar die naam vandaan komt? Ik heb ooit een tik voor pauzen gehad, met name paus Sylvester II die rond het jaar duizend baas van de katholieke kerk was vond ik interessant. We hebben ooit één Nederlandse paus gehad, Adrianus VI. Geen idee meer waarom ik voor nummer V koos.

56 gedachten over “Arie Nouwen

  1. Ik heb wel eens opgevangen dat er hier in onze buurt geen objecten zijn die zich van ons verwijderen, zoals sterrenstelsels, die aan de constante van Hubble voldoen, maar ik heb toch een object gevonden wat aan deze constante voldoet en wel onze eigen Maan, die 2 cm per jaar zich van ons verwijderd en heb ik tevens berekend met welke afstand wij ons van de zon verwijderen en dat is een verbijsterende 10 meter per jaar en waarom is dat verbijsterend, dat is omdat het de ijstijden veroorzaakt en dat komt omdat 10 meter per jaar in 1 miljard jaar er voor zorgt dat we 10.000.000 kilometer verder van de Zon af komen te staan en we nu op 150.000.000 kilometer van de Zon af staan, dus zou die 10 meter significant veel uitmaken. dan is de ellipsvormige baan misschien wel van belang, maar het verwijderen van de Zon is dan wel de oorzaak van de ijstijden en lijkt het dat las we geen kernfusie maken, de mensheid een moeilijke tijd tegemoet gaat, maar met kernfusie we gezegend zijn met een afkoelende aarde, waardoor we meer kernfusie energie kunnen produceren zonder de Aarde te veel te verwarmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.