Site pictogram Astroblogs

Arie Nouwen

Yep, that’s me

Hallo lezer, ik ben Arie Nouwen, tot 23 april 2013 ook wel bekend als Adrianus V [1]Nieuwsgierig waar die naam vandaan komt? Ik heb ooit een tik voor pauzen gehad, met name paus Sylvester II die rond het jaar duizend baas van de katholieke kerk was vond ik interessant. We hebben … Lees verder. Ik ben sinds 2005 weblogger en breng op de Astroblogs nieuws uit de wereld van ruimtevaart en sterrenkunde met m’n persoonlijke visie daar op. In het dagelijks leven ben ik accounthouder in Delfshaven, deelgemeente van Rotterdam, met name op het terrein van jeugd. Ik woon in Dordrecht, met vrouw en kids. In Sterrenburg, yep what’s in a name. 🙂

[Update] Inmiddels ben ik geen accounthouder meer, maar afdelingssecretaris bij de directie Sport, Onderwijs en Cultuur van de gemeente Rotterdam. Er voor zorgen dat meer Rotterdammers gaan sporten, da’s mijn doel.

References[+]

References
1 Nieuwsgierig waar die naam vandaan komt? Ik heb ooit een tik voor pauzen gehad, met name paus Sylvester II die rond het jaar duizend baas van de katholieke kerk was vond ik interessant. We hebben ooit één Nederlandse paus gehad, Adrianus VI. Geen idee meer waarom ik voor nummer V koos.
Mobiele versie afsluiten