1 maart 2024

Enceladus

Enceladus jets
Enceladus (die in het dagelijks leven naar de naam Gert luistert) mag Abraham dan al gezien hebben, toch is er niet veel veranderd sinds de dagen dat hij in de plaatselijke blibliotheek van zijn geboortedorp alle boeken over ruimtevaart verslond. Dat waren er niet zo gek veel en zo kwam het dat hij van een bibliothecaresse op 10-jarige leeftijd al toestemming kreeg om ‘grote mensen-boeken’ te lenen.

Tientallen jaren verder heeft astronomie nog steeds zijn belangstelling. Enkele jaren geleden ontdekte hij Astroblogs op internet. Al snel kwam hij er achter dat deze website vol interessante artikelen staat. Toen hij Arie Nouwen op wat taalkundige zaken wees, nodigde die hem uit om redacteur te worden. En al gauw schreef hij zelf blogs.

In het dagelijkse leven is Enceladus grafisch vormgever en uitgever. Voor Astroblogs gaf hij het begin 2016 verschenen ‘Astroblogs Magazine’ vorm.

Share

Comments

 1. Thijs Heselmans zegt

  Beste meneer Encladus,
  Ik ben Thijs Heselmans en ik zit in 2 VWO+ van het Norbertuscollege in Roosendaal.
  Voor onze wetenschapslessen moeten we een eigen toekomstscenario bedenken. Mij leek een tunnel door de aarde een goed idee want op de lange termijn is het goed voor het milieu, de reistijd is dan ook vele malen korter.
  Denk u dat het theoretisch mogelijk is?

  Ik ontvang graag een antwoord op mijn email: thijsheselmans@gmail.com
  Alvast bedankt!
  Thijs Heselmans.

Speak Your Mind

*