2 maart 2024

Monique

Mijn naam is Monique Renard. Sinds ik Astroblogs ontdekt heb, heeft het mijn aandacht. In 2010 heb ik een telescoop (Meade ETX 105 mm classic) voor mijn 48ste verjaardag gekregen. Vanaf die tijd plaats ik regelmatig korte filmpjes van wat ik zoal aan de nachtelijke hemel waarneem. Daar gaat best een werk in zitten, wat niet echt meer een probleem is. De kinderen (3) zijn alweer wat jaren geleden uitgevlogen. Dat geeft mij meer tijd om lekker gitaar te spelen, truien te breien, door de telescoop te gluren en mijn favoriete Sims3 game te spelen. En…op Astroblogs regelmatig iets te plaatsen.

Hier het overzicht van de blogs.
Hier mijn YouTube kanaal.

Share

Comments

 1. Co van Driel zegt

  Hallo Monique,

  Ik heb sinds 10 september een ander emailadres. Ik wil graag dagelijks de nieuwsberichten van Astroblogs ontvangen, maar ik krijg het niet voor elkaar. Kunnen jullie mijn nieuwe emailadres in de lijst opnemen? Dat zou een prachtig verjaardagskado voor mij zijn, want ik word morgen 48 jaar. Mijn nieuwe emailadres is : cdvdriel@gmail.com

  Groeten van Co.

  • Hoi Co, dagelijks? Ik zal kijken wat ik voor je doen kan. Laat me t.z.t. maar weten of het gelukt is.
   Alvast van harte (smak) gefeliciteerd morgen met je 48ste verjaardag.
   Hmm, dus geen 76 jaar (weten wij veel )

 2. Co van Driel zegt

  Ja, de berichten stromen weer binnen. Bedankt voor de felicitaties. Nee, ik ben gelukkig nog geen 76 jaar. Maar 48 jaar is ook al best indrukwekkend. Nog 25 volle manen en dan zie ik Abraham.

Speak Your Mind

*