4 juli 2020

Captain Kirk plant ruimtereisje op 88-jarige leeftijd

Home Forums Astrocorner Captain Kirk plant ruimtereisje op 88-jarige leeftijd

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #113929
  MoniqueMonique
  Sleutelbeheerder

  “I haven’t faced death. I’ve cheated death. I’ve tricked my way out of death and patted myself on the back for my ingenuity; I know nothing.”

  “Wat heb ik te verliezen?”
  Dat zijn de woorden van de echte James T. Kirk – William Shatner – maar hij verwijst naar een soortgelijk gevaarlijk avontuur. Vol goede moed wil Shatner waar nog geen 88-jarige ooit is geweest… de ruimte in.

  Of The History Channel geïnteresseerd is in zijn persoonlijke avonturen is de vraag. Shatner wil op zijn minst een documentaire. Is hij op 88 niet bang dat het ook een overlijdensadvertentie zou kunnen zijn?

  “Je kunt er vanuit vele gezichtspunten naar kijken.”
  Nu klinkt dat meer als kapitein Kirk die Dr. McCoy probeert te overtuigen dat zijn gekke plan volkomen veilig is. Shatner vroeg in december een scheiding aan bij zijn vierde vrouw. Is hij op zoek naar een mooie groene Orion-slavin? Is hij daar niet een beetje oud voor?

  “Ik heb een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.”
  Shatner is duidelijk niet goed genoeg voor een NASA-reis naar het internationale ruimtestation. Op 77-jarige leeftijd was John Glenn de oudste astronaut toen hij als specialist op het gebied van nuttige lading op Space Shuttle Discovery vloog. Shatner legt zijn plan voor aan particuliere ruimtetoerisme-bedrijven. Hij noemt ze niet bij naam, maar denk aan een Virgin Galactic (het project van Richard Branson) of Blue Origin (het bedrijf van Jeff Bezos) Of het nu een van deze of een ander ruimtetoerisme-bedrijf is, Shatner zegt dat hij binnenkort een grote aankondiging zal doen en mogelijk de reis in 2020 zal maken.

  “Ik heb geprobeerd een show te verkopen en ik geloof dat het gelukt is. Een aankondiging die ik in de komende weken zal doen over mijn ruimtereis … het lijkt waarschijnlijk. ”
  Shatner zegt dat hij zelfs met z’n 88 jaar op het hoogtepunt van zijn creativiteit is en denkt dat dit een goed idee is. De echte vraag is, zou kapitein Kirk ermee instemmen?

  Bron: https://mysteriousuniverse.org/2020/01/william-shatner-is-planning-a-trip-into-space-at-age-88/
  https://nl.wikipedia.org/wiki/William_Shatner

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.