27 maart 2017

Wat is dit?

Home Forums Astrocorner Wat is dit?

Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Wybren de Jong 5 dagen, 17 uur geleden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #84754
  Monique
  Monique
  Keymaster

  Vanaf (1:30) zie je op de voorgrond een felle lichtbol. Boven de vulkaan verschijnen ook lichtbollen. Rond 6.42 zie je de lichtbol op de voorgrond plots verdwijnen.

  Is dit een aards natuurverschijnsel waar we te weinig over weten?

  JAPANESE NEWS CAPTURES U.F.O.S ON THEIR CAMERAS!

  #84780

  Wybren de Jong
  Participant

  Op 1:43 zie ik rechts naast het grote licht twee kleine witte lichtpuntjes.

  Op 6:46-47, dus nadat het grote licht verdwenen is, zie ik rechts kleine witte lichtpuntjes in een opeenvolging, die snelle beweging naar rechts suggereren.

  #84784
  Monique
  Monique
  Keymaster

  Ik zie het ook. Het scheert met een rotgang weg alsof het afgeschoten wordt. Het is allemaal in slow motion waar je naar kijkt, dus je kunt wel raden hoe snel het echt gaat. Waarschijnlijk zie je dat niet eens.

  Een licht fenomeen net zoals in Hessdalen?

  Vergelijk het eens met deze lichtbol in Hessdalen (2016)
  Eerst wat flitsen, op 1:31 komt de licht-orb links in beeld. Ze verschijnen dus niet alleen bij vulkaanuitbarstingen of rampen.

  De mensen die daar wonen zijn er duidelijk aan gewend geraakt, wat ik mij wel kan voorstellen als je dat regelmatig ziet. Je kan er verder toch niks mee.

  “Bjørn Lillevold 1 jaar geleden
  I actually live in Hessdalen. That cam is located on my parents old farm. I have seen the phenomena probably 50-100 times over the paste 30 years. This is not a helicopter, plane or drone.”

  #84816

  Wybren de Jong
  Participant

  Het filmpje uit Hessdalen ziet er naar mijn idee wel uit als een vliegtuig dat langsvliegt. Geeft de commentator ook een reden waarom dit geen vliegtuig zou kunnen zijn?

  Ik neem aan dat dit ’s nachts gefilmd is? Want het ziet er nogal donker uit en de lichten van huizen stralen extra sterk, hetgeen erop wijst dat de camera zeer gevoelig is ingesteld. Dan hoeft het niet te verbazen dat het licht van een vliegtuig ook een witte vlek wordt.

  #84817
  Monique
  Monique
  Keymaster

  Zou goed kunnen dat het een vliegtuig is. Ik heb ze wel eens beter gezien in andere filmpjes over de vreemde lichten in Hessdalen. Ik ben eigenlijk ook helemaal geen fan van de filmpjes van Streetcap 1

  Ik volg Secureteam 10 al een tijdje. Die komt elke dag met nieuw materiaal. Niet alleen UFO’s, maar ook over planeten e.d.
  Hij vertelt erover en de kijkers kunnen meedenken en hun mening delen of hem een e-mail sturen. Hij klinkt als een 18-jarige (dat dacht ik in het begin), maar hij is rond de 30 en vader van een zoontje.
  Hij komt ook regelmatig terug op eerdere filmpjes als er meer info over is.

  #84819

  Wybren de Jong
  Participant

  Interessante beelden van de Etna. Ik zou niet weten wat die lichtsigaar is.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.