23 september 2018

Venus en maan

De maan en venus mooi bijeenVanavond stonden Venus en de maan mooi bijeen aan de westelijke avondhemel. Ik heb er even snel een foto van gemaakt (tijd: 21.55 uur MEZT). Linksonder bij de boom is Aldebaran (? Tauri) te zien. Volgens mij beloofd het een heldere nacht te worden. Te hopen dat ze op die Astrovacan

Reacties

  1. Ik heb ook enkele beelden gemaakt. ook heb ik bewegende beelden hiervan en wat wellicht nog mooier is zijn de reacties van de lezers die er zelfs poëtisch van worden.

    http://argusoog.punt.nl/?id=477696&r=1&tb

  2. Hé Nexus,

    Mooi hoor! Zoals ik op je blog schreef vraagt dat tweetal gewoon om gefotografeerd te worden.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.