25 september 2023

Dienschtmeededelingen

Skype

Credit: Skype

Even wat non-astro dingetjes (hoewel?). Ten eerste Hannes kon z’n commentaar niet editten. Klopt, met de standaard commentaar-software lukt dat niet, tenzij je geloof ik ingelogd bent. Ik heb daarom zojuist een plugin geïnstalleerd, waarmee je korte tijd na publicatie van een commentaar/reactie wél kan wijzigen indien dat nodig is. Probeer ’t maar eens even uit. Ten tweede: Met Jan probeerde ik vandaag via Skype een videochat tot stand te brengen met enkele andere zooïsten van de Galaxy Zoo. Het lukte met Weezerd in Manchester, Kevin en Jordan in New York, LovetheTropic op Puerto Rico en Stellar190 en Curtis van ergens op deze aardkloot. Dat wil zeggen dat audiocommunicatie aardig lukte, maar de videosignalen kwamen helaas niet door. 🙁 En met de zooïsten in Londen op de Astrofest was helemaal geen kontakt te krijgen. Die zaten zeker aan/onder de bar. 🙂 Op de officiële Galaxy Zoo blog is overigens ook een verslag van onze ‘conferentie’ verschenen! Leuk.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: