20 maart 2019

Dit is ook een mooie van Mount Doom eh… de Puyehue vulkaan


De Goden lijken wel vertoornd. Tenminste als je foto’s ziet van de zondag uitgebarsten Puyehue vulkaan in Mordor Chili. Gisteren had ik al zo’n Mount Doom-achtige foto van deze vulkaan, maar de foto hierboven mag er ook wezen. Mooie tijdsopname, met links die stersporen. Eh… ik neem aan dat het stersporen zijn en geen verdwaalde asdeeltjes. Ik zag ‘m gisteren al in NRC-Handelsblad staan en het eerste wat ik toen dacht was ‘h

Reacties

  1. http://Olaf%20van%20Kooten zegt

    Eindelijk, weer AstroBlogs! Ik heb enkele weken in het ziekenhuis doorgebracht (ben nu weer helemaal ok), en ben dus een volle maand verstoken geweest van astronomisch nieuws! Ik heb het e.e.a. in te halen, ben de komende uren dus weer zoet op AstroBlogs.

    on-topic: dit is zonder twijfel 1 van de mooiste vulkaan-shots die ik ooit heb gezien! Spectaculair!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: