25 september 2022

Een UFO-ontmoeting van een marine-fotograaf.

Home Forums Astrocorner Een UFO-ontmoeting van een marine-fotograaf.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #130358
  Avatar fotoMonique
  Sleutelbeheerder

  Houdt de marine gegevens achter over UFO waarnemingen?

  Een vooraanstaande Republikein van het House Homeland Security Committee beschuldigt de marine ervan informatie achter te houden over meldingen van niet-geïdentificeerde vliegtuigen nadat hij officieel om meer gegevens over de mysterieuze ontmoetingen had gevraagd.

  Republikein Mark Walker uit North Carolina, het vooraanstaande lid van de subcommissie Inlichtingen en Control terrorisme, vroeg in juli aan secretaris Richard V. Spencer om aan te geven welke middelen de marine inzet om de waarnemingen te onderzoeken. Hij vroeg ook of ambtenaren “fysiek bewijs” hebben gevonden om de beweringen te staven, en of zij op de hoogte zijn van buitenlandse naties of particuliere bedrijven die baanbrekende technologieën hebben geïntroduceerd die deze beweringen zouden kunnen verklaren.

  Marine-ondersecretaris Thomas Modly antwoordde in een korte brief op 31 juli dat “het Department of the Navy deze rapporten zeer serieus neemt en waarnemingen blijft doen en de verslagen volledig onderzoekt”, aldus een aan POLITICO verstrekte kopie.

  Maar Walker zei dat hij ontmoedigd is door de schijnbare onwil van de marine om zijn commissie te voorzien van meer gegevens over de zogenaamde niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen, de term die het Pentagon verkiest boven de meer traditionele “niet-geïdentificeerde vliegende objecten” of UFO’s. Hij heeft publiekelijk zijn bezorgdheid geuit over het feit dat het vaartuig een bedreiging zou kunnen vormen voor de Amerikaanse troepen of het grondgebied.

  “Hoewel ik aangemoedigd ben, bevestigde de staatssecretaris van de marine dat UAP-ontmoetingen volledig worden onderzocht, er is frustratie over het gebrek aan antwoorden op specifieke vragen over de dreiging die superieure vliegtuigen die in het luchtruim van de Verenigde Staten vliegen, kunnen vormen”, zei Walker tegen POLITICO in een uitspraak.

  Woordvoerder van de marine Joe Gradisher antwoordde dat de dienst bereid is om eventuele verdere verzoeken om informatie van het congres tegemoet te komen. “Op dit moment hebben we echter geen nieuwe verzoeken om updates over deze kwestie ontvangen”, zei hij per e-mail.

  https://www.complex.com/life/2020/05/uap-encounters-with-us-navy-detailed-in-newly-released-hazard-reports

  Marinepiloten zagen bijna dagelijks UFO’s in 2014 en 2015

  https://www.complex.com/life/2020/05/uap-encounters-with-us-navy-detailed-in-newly-released-hazard-reports

  Pentagon UFO videos
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pentagon_UFO_videos

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.