23 juni 2024

Wat staat er op het spel?

Home Forums Astrocorner Wat staat er op het spel?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #133138
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Klik hier:
  https://www.blckbx.tv/videos/wat-staat-er-op-het-spel

  Rumble — “Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”.

  Het is 15 januari 2021 en Minister President Mark Rutte heeft het ontslag van het kabinet aangeboden. Zo’n 10 maanden geleden introduceerde Mark Rutte het NIEUWE NORMAAL. Een term die inmiddels is ingeburgerd, maar een ontmenselijking in gang heeft gezet die zijn weerga niet kent. Zouden wij een jaar geleden hebben kunnen geloven dat de huidige realiteit de onze is?

  Stapje voor stapje zijn we terecht gekomen in deze lockdown die binnenkort ongetwijfeld ook een avondklok krijgt, een fenomeen waarvoor we terug moeten naar de tweede wereldoorlog en die staat voor “groot gevaar”.

  En omdat het allemaal zo snel gaat en we soms het overzicht kwijt dreigen te raken is het goed om weer eens alles op een rij te zetten en dat doen we met de Britse documentaire THE NEW NORMAL, oftewel het Nieuwe Normaal.

  The New Normal is een feitelijke documentaire van 50 minuten, die werkt als een geheugen opfrisser maar ook de 4de industriële revolutie – het geesteskind van Klaus Schwab, de frontman van het WEF nauw onderzoekt.

  De film laat haarfijn zien wat de 1% – de elite – te winnen heeft en wat de rest van ons dreigt te verliezen oftewel, “Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”.

  Update:

  #133438
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Reactie aangepast.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.