14 april 2024

De lancering van Kepler op video

De lancering van

Share

Comments

  1. hoera het is gelukt! nu kan keppler zijn werk gaan doen, of hier de economie instort of niet trekt hij zich niks van aan, go keppler! soek de planeetjes!

  2. hoera het is gelukt! nu kan keppler zijn werk gaan doen, of hier de economie instort of niet trekt hij zich niks van aan, go keppler! soek de planeetjes!

  3. Zeg Fractal, even voor jouw begrip: aan het Kepler ruimtevaartuig zijn ze al járen geleden begonnen met bouwen. Door allerlei oorzaken is de lancering telkens uitgesteld, dus het geld voor de bouw is al lang gespendeerd. Ik begrijp dat jij zegt: er is NU een crisis, dus dat ding lanceren is zonde van het geld. Goh, jij hebt visie zeg!

  4. hoho, heb ik gezegd dat het zonde van het geld is? nee ik vind het echt een goed project! waarschijnlijk zou er door de crisis lange tijd geen opvolger komen als de lancering mislukt zou zijn. nu het gelukt is maakt dat niet meer uit. ik vrees dat toekomstige projecten wel behoorlijk last krijgen van bezuinigingen. wat mij betreft mag men evt wel snoeien in bemande missies, bv naar mars, als dat de onbemande missies kan helpen

  5. OK, helder. Ja, onbemande missies hebben ook mijn voorkeur. Bij de bemande vluchten is de verhouding kosten/opbrengsten een tikkie scheef. 🙂

Speak Your Mind

*