26 september 2018

Die stem, dat timbre… geweldig!

Van Carl Sagan, de helaas te vroeg gestorven sterrenkundige, auteur en popularisator van de wetenschap, zijn massa’s video’s te vinden, waarin hij op een of andere wijze fungeert. Ik heb sommige van die filmpjes hier op dit Astropodium getoond, maar anderen nog niet. Een hele mooie, gemaakt door Damewse, is de

Reacties

  1. In de suggesties bij dit filmpje op Youtube vond ik een ander juweeltje: een interview met Carl Sagan door John Denver (inderdaad, de country zanger!). John Denver was een groot astronomieliefhebber, en dat kun je zien in het interview. Hij was goed op de hoogte en stelde uitstekende vragen:

    'John Denver interviews his guest Dr. Carl Sagan on The Tonight Show in 1977'


Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.