17 april 2024

Ook The Big Picture zegt vaarwel tegen de Discovery

Credit: NASA

De fotosite The Big Picture van de online krant Boston.com heeft met een schitterende serie van 45 foto’s vaarwel gezegd tegen Space Shuttle Discovery. Over diens allerlaatste missie – STS-133, z’n 39e – en over z’n allereerste missie in 1984 gaat deze MUST-SEE-serie. Weet je wat nou het probleem is van al die fotoserie’s van The Big Picture? Dat het zo moeilijk kiezen is welke de mooiste is! Die van hierboven vond ik wel mooi, maar ik had net zo goed één van die 44 andere kunnen kiezen, bijvoorbeeld van Erik Halsteili uit Bellingham, Washington. Die dacht bij zichzelf  ‘kom, ik graaf mijzelf eens in op het strand en bekijk dan de lancering van de Discovery’! Open de bron voor die foto. 😀 The Big Picture.

Share

Speak Your Mind

*