20 maart 2019

Sterrenkundigen zien zeldzame geboorte van een zware ster


Een team van sterrenkundigen onder leiding van de Amsterdamse promovendus Lucas Ellerbroek heeft het

Reacties

  1. http://HD zegt

    Beste,

    Wij hebben vrienden die ervan overtuigd zijn dat Planeet X tussen dit en 2012 het leven op aarde volledig zal verstoren. Ze hebben hier op internet al heel veel 'bewijzen' gevonden. Ze zijn daardoor zo in de ban dat ze nu hun leven totaal gaan omgooien, om zich in de toekomst te kunnen wapenen tegen al het komende onheil. Nu voor elk van die bewijzen, vind je voldoende info die die bewijzen zouden kunnen weerleggen, waar ik echter geen antwoord op vind, is het bewijs dat ze aanvoeren adhv hun zonnewijzer. De aarde zou al onder invloed staan van planeet X, waardoor ze ook op hun zonnewijzer afwijkingen kunnen zien. Hun zonnewijzer geeft effectief voor hetzelfde uur op opeenvolgende dagen ruime verschillen in schaduw (de lengte van de schaduw verschilt, en de schaduw verschuift soms aanzienlijk van dag op dag). Hebben jullie hier een plausibele verklaring voor? Of geloven jullie, als sterrenkundigen, ook in die onheil brengende planeet X?

    Alvast bedankt voor jullie antwoord

    HD

  2. Beste HD, doemverhalen over het einde der wereld zijn al zo oud als de menschheidt. Het is ook precies wat je zegt: al die bewijzen van aanstaande rampspoed kunnen makkelijk weerlegt worden. Het argument van die zonnewijzer ken ik niet. Heb je een link naar een site waar dat zogenaamde 'bewijs' van de veranderende schaduw van de zonnewijzer – door de invloed van de naderende planeet X – te vinden is?

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: