23 september 2018

Ruimtevaart in de klas? ESA kan helpen!

Ben je leraar? Ben je leerling of student? Ben je gepassioneerd door alles wat met ruimte en ruimtevaart te maken heeft? Wist je dat ESA dan heel wat interessant educatief materiaal in het Nederlands ter beschikking stelt voor zowel het basisonderwijs als de middelbare school? Niets hoeft je dus tegen te houden om ruimtevaart in de klas aan bod te laten komen. Waar kan je beter lesmateriaal vinden over ruimtevaart en ruimteonderzoek dan aan de bron? ESA, het Europees ruimtevaart-agentschap, vindt het uitermate belangrijk om jongeren enthousiast te maken voor alles wat reilt en zeilt in de kosmos. Want de jonge mensen van vandaag zijn de onderzoekers, ingenieurs en astronauten van de toekomst. En onze maatschappij heeft heel erg nood aan mensen die een wetenschappelijke of technische loopbaan nastreven. Daarom biedt ESA interessant lesmateriaal aan – in het Nederlands – voor leerkrachten en scholieren van de basisschool en het middelbaar onderwijs.

Eduspace en Gamekids

In het bijzonder de

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.