30 november 2023

Mars 2012, m’n eerste plaatje….

Mars 20 Februari 2012

Het heeft uiteindelijk zo ongeveer een hele week geduurd voordat alle “Co” en E moties van het afgelopen Astrofest/Galaxyzoo-weekend in London “uit mijn systeem gespoeld” waren….MAAR…..Ik ben dan toch eindelijk vanaf die veel te roze wolk weer nedergedaald naar het” ondermaatse tranendal ener doodgewone amateur astronoom”….Klinkt heel dramatisch maar is het niet hoor, het “bekt” gewoon effe lekker. Ofwel gisteravond gewoon weer in m’n eentje op m’n gemakkie achter mijn brave Newtonnetje

Share

Comments

  1. Nou, daar is 'ie weer hoor, je vaste commentator. 😉 Huh, heb je de Astrofest-ivities nou al verwerkt? Snel hoor. Maar eh alle gekheid op een stokje: een mooi plaatje van Mars hoor, ondanks z'n bescheiden afmetingen. Veel details te zien. Mmmmm, zal ik er eens een timelapse video van maken met m'n mobieltje? 🙂

  2. Jan, ziet er inderdaad heel mooi uit!

  3. Mooie details hoor Jan! Klein maar zeer fijn….

  4. Jan Brandt zegt

    Thanx guys voor de mentale steun….want..eh… weet je wat het erge is, net als voor jullie geld….."eigen werk is nooit goed genoeg" ….ach…ach…ach….wat is het lot van den eenzamen astrofotograaf toch triest..ha..ha…!! Overigens, bedankt Jan..voor het attenderen op die nieuwe ISS cyclus……heb gisteravond weer eens een redelijk (en hier is het immer ontevreden doemdenken weer!!) geslaagde poging gedaan om "Dreekes ISS" op den gevoeligen digitale plaat te krijgen. Na het doen van enige noodzakelijke viskale werkzaamheden (het is tenslotte nu werktijd!) ga ik die nog effe een beetje opfrissen met "votozjop" voordat ik "em" op Astroblogs knal!!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.