23 juli 2024

Astrofotografie met een smartphone

maan1

Zoals ik zojuist schreef gingen we na afloop van Gerrit Burggraaf z’n presentatie over de hyperstar naar buiten om waar te nemen. Niet dat het echt helder was, maar je kon de maan in ieder geval zien en tussen de wolken door de helderste sterren. Ik had mijn Samsung Galaxy K Zoom meegenomen, de smartphone waar ik eerder opnames van de zon en maan mee had gemaakt. Jan Brandt had zijn klassieke 11

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    Dat ik dat ooit nog eens zou mogen meemaken “op mijn oude dag”…astrofotografie via mijn ouwe trouwe brave “Elfje”door….Arie..nota bene!! Over een razendsnel veranderend wereldtoneel gesproken,zeg….ach…ach…ach!! Hmmm

  2. Die laatste foto is net of er een filter is gebruikt, lijkt schilderij-achtig. Het heeft wel iets 🙂

Speak Your Mind

*